Fuss velem az idén!

2014. január 29. cadix

Rettentően sok kilométert kell idén lefutnom, mire magabiztosan felkészülök a maratoni távra. A látszat ellenére nagyon sokszor nehezen veszem rá magam arra, hogy elinduljak futni. Nyilván sokkal könnyebb az elindulás, ha tudom, hogy nem egyedül kell futni, hanem van társaságom. Többek között ezért csatlakoztam anno a kerületi futóklubhoz, az Angyalcipőkhöz.

Szeretném, ha idén minél többször tudnék társaságban futni, ezért ha neked,kedves olvasó, van kedved együtt futni velem, akkor ne habozz, írj, keress, csináljuk együtt. Nem kell megijedni, ha még csak most ismerkedsz a futással, akkor is keress bátran, tudok rövidebb távon és lassabban is futni. Valahol misszióm is, hogy rávegyek minél több embert arra, hogy kezdjen el futni.

Lássuk milyen versenyeket, futásokat tervezek idén, hátha neked is megjön a kedved és valamelyiken csatlakozol hozzám. Időrendi sorrendben:

Angyalcipők közös futások szerdánként

Minden szerdán este 19:00-tól a Jászai Mari téri McDonald's elől indulva futunk egy klasszikus szigetkört, kb. 35 perc alatt. Ezt a távot lehet ízlés szerint  bővíteni, páran 18:35-kor indulok az Árpád hídtól, így a táv oda-vissza 14 km körül is alakulhat.

29. Telekom Vivicittá Városvédő Futás

Az első tervezett versenyem egy félmaraton, 2014. április 14-én. Remek tavaszi verseny, a félmaraton mellett 10 km-es és 7 km-es, valamint 3,2 km-es távokkal vár mindenkit. Terveim szerint Szabolcs barátommal közösen futok egy lassabb félmaratont. Szabi pár hónapja kezdett el futni és ha minden jól megy addigra simán felkészül és teljesíteni fogja a távot. A félmaraton rajtja 9:30-kor van, délre mindenképp a célban leszünk. A 10 km-es táv rajtja 12:30-kor lesz, reményeim szerint a barátnőm, Dóri, indulni fog ezen a távon. Természetesen nem egyedül, mert vele együtt nekivágok ennek a távnak is, izgalmas nap lesz!

Kattints ide a részletekért

17. Kékes Csúcsfutás

Az év legnehezebb és legkeményebb versenyeként aposztrofált eseménye 2014. május 24-én kerül megrendezésre. Erről már írtam egy részletesebb posztot, a cél futva feljutni a Kékestetőre. A táv nem tűnik soknak, kicsit több mint 11 kilométer, viszont a szintemelkedés 674 méter, ami soknak számít. Fussunk fel a hegyre!

Kattints a részletekért

Ultra Balaton 2014

Egy héttel a csúcsfutás egy 10 fős váltóval futok egy kört. Egy 212 km-es kört a Balaton körül, körülbelül 24 óra alatt. Tavaly vettem részt először ezen a versenyen Angyalcipők színelkben, szintén egy 10 fős váltóval és óriási élmény volt! Kevesebb, mint 24 óra alatt megkerültük a Balatont, bejártuk a legszebb részeket és keresztül futottunk kb. 30 váltóponton, kísértük egymást bringával, kocsival, ettünk, ittunk, szurkoltunk, fáradtunk, elaludtunk, felébredtünk és végül célba értünk! Idén újra, már alig várom!

Kattints a részletekért

ultrabalaton.jpg21. K&H mozdulj! maraton- és félmaraton váltó

Június 15. a következő megmérettetés. Egyelőre kérdőjelesen szerepel a naptáramban ez a verseny, egyrészt, mert nem sokkal a csúcsfutás és az Ultra Balaton után van, valamint már erősen nyáron és lehet ütközni fog a még tervben sem lévő nyaralásunkkal. Félmaraton és félmaraton váltóban gondolkodom, előbbi egyedül, utóbbi barátokkal, barátnőmmel. Ami a versenyen indulás mellett szól az a BSI Félmaraton Mánia sorozata: 2014-ben mind a négy évszakban futni egy-egy félmaratont, ezzel egy érmet szerezve. Csábító ajánlat, emiatt érdemes lenne elindulni, ez lenne a nyári verseny.

Kattints a részletekért

29. Budapest Félmaraton

Életem első komoly versenye volt két évvel ezelőtt, idén pedig a tervezett maratonom előtti utolsó felkészítőnek szánt verseny lesz.  Szeptember 14-én szeretnék szép eredményt elérni, de úgy, hogy szem előtt tartom, hogy nem itt kell tönkretenni és széthajtani magam, mivel egy hónap múlva maraton, amire egész évben készültem. Rengeteg futó lesz, ha jól tudom ez az év legnépesebb mezőnyével elrajtoló versenye.

Kattints a részletekért

29. SPAR Budapest Maraton®

Október 12-én lesz a verseny, amire egész évben készülök és aminek teljesítésével egyben a feladatomat is teljesítem: Laci maratont fut.

Kattints a részletekért

Ezzel lezárul az éves felkészülésem, bár előfordulhat, hogy még novemberben futok egy félmaraton a Balatonnál, a fent említett Félmaraton Mánia érme miatt. A fent említett versenyekre a csúcsfutás kivételével már nevezetem és a nevezési díjat is befizettem, ezzel is motiválva magam, hogy idén bizony ezeket teljesíteni fogom!

megosztás

A bejegyzés trackback címe:

https://30fele.blog.hu/api/trackback/id/tr65783511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kommentek

süti beállítások módosítása