Neked egy like, nekem óriási motiváció!

2014. április 12. cadix

Köszönöm mindenkinek a bíztatást, nagyon jól jött és nagyon jól esett! Közel 100 alkalommal hallottam a félmaraton közben a taps effektet a fülembe! A 10 km-es futáson már nem is tudtam elindítani az appot, ugyanis lemerült a telefon... Élménybeszámoló hamarosan!

KÖSZÖNÖM!

Jó eséllyel, amikor te ezt a posztot olvasod, én éppen a 29. Vivicittá Városvédő Futás 21 km-es vagy már a 10 km-es számát futom. Ha visszaolvasol a blogon, akkor látni fogod, hogy a barátaim által írt születésnapi bakancslistám teljesítéséről szól, ahol az egyik feladatom a maratoni táv lefutása, a mostani versennyel is erre készülök.

Futásaim során a Nike+ alkalmazását használom a megtett táv, idő és tempóm mérésére. Ennek az alkalmazásnak van egy remek funkciója, amikor futni indulok, automatikusan posztol a privát Facebook oldalamra. Ha valaki ennél a posztnál nyom egy like-ot, akkor valós időben egy tapsvihar hangeffektet játszik be az alkalmazás a fülembe, futás közben. Valódi virtuális buzdítás, remek motiváció, persze csak akkor, ha kapom azokat a like-okat...

Ezért arra kérlek, hogy akár ismerjük egymást, akár nem, de ezt a blogposztot éppen vasárnap (2014.04.13.) 9:30 és kb. 13:30 között olvasod, akkor látogass el a privát Facebook oldalamra és jó eséllyel a legfelső poszt a lenti képhez hasonló lesz, bátran nyomj rá egy like-ot és pedig hallok egy kis tapsot, ami remélhetőleg átsegít a holtpontokon! 9:30 és 11:30 között a 21-km-es félmaratoni távon fogok futni, majd 12:30-tól valószínűleg már elég fáradtan, elkezdem a 10 km-es futás távját, így két hasonló poszt is lesz egymás alatt (ha a technika ördöge nem tréfál meg).

nike_cheers.png

Ha szerencsém van és kellően sok emberhez eljut a poszt a megfelelő időben, akkor úgy fogom érezni magam, mintha mindenki nekem szurkolna! Előre is köszi!

megosztás

A bejegyzés trackback címe:

https://30fele.blog.hu/api/trackback/id/tr526024069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kommentek

süti beállítások módosítása