Van 29 feladatom és egy évem, hogy teljesítsem

2013. december 04. cadix

Szűk egy héttel ezelőtt töltöttem be a 29. életévemet, ahogy az ilyenkor lenni szokott, baráti körben megünnepeltük és kaptam egy egészen különleges ajándékot négy közeli barátomtól. Úgy gondolták, hogy emlékezetessé teszik huszas éveim legvégét. Van egy 29 pontból álló feladatlistám, amit a 30. születésnapomig, azaz 2014. november 28-ig kell teljesítenem. A feladatok között vannak egészen sok felkészülést igénylőek, vannak olyanok, amelyek nagyon sok ismeretlen embert is érintenek, vannak amelyek pajzának és persze vicces feladatokból is éppen elég van.

30fele_logo.png

A feladatok bal oldalt láthatóak, bár első olvasásra  többségük nem lesz értelmezhető azoknak, akik nem ismernek engem, sőt, sokszor még azoknak se, akik ismernek. Éppen ezért ezen a blogon az összes feladatot ki fogom fejteni. Nem sorrendben haladok, mivel egyes feladatok időben kötöttek, van, amit csak decemberben tudok végrehajtani. Ha egy feladatba belekezdek, akárcsak felkészülés szintjén is, akkor írok róla egy posztot, amiben kifejtem, hogy az miért érdekes, hogyan kötődik az életemhez, miért pont ezt írták fel a barátaim.

Ha végigfutod a bal oldali listát, akkor látni fogod, hogy van olyan feladatom, amihez nem árt, ha akadnak támogatóim. Ilyen például a karitatív megmozdulás szervezése. Az a célom, hogy mindegyik feladatból kihozzam a maximumot, ne legyen mismásolás, épphogy teljesítés. Szívesen körberöhögtetem magam majd a margitszigeti szökőkútban búvárpipával úszva, ha ez kell ahhoz, hogy embereket tudjak megmozgatni a karitatív feladat kapcsán. Tehát a blog nem titkolt célja, hogy hol a hülyeséggel, hol a komolysággal, de felkeltsem az emberek érdeklődését.

Magamról

Sára Lászlónak hívnak, a blog.hu projektmenedzsere vagyok. Munkám mellett a Spilerz nevű e-zenei formáció tagja vagyok. Imádom az autósportokat, a futást és a gasztrokalandokat sem vetem meg. Ezeket az alapinfokat kis logikával a feladatlistámból is össze tudtad rakni.

Nagyon fontos, hogy megértsd, a munkám, illetve az egyéb szerepvállalásaim, valamint ez a blog jól elkülönülnek egymástól. Tehát ne vonj le téves következtetést, nem lesz a blog.hu jobb vagy rosszabb szolgáltatás azért, mert épp egy vicces, tinédzser ökörködés jellegű feladatot teljesítek. Eddig is és ezentúl is külön kezelem a magánéletet, szórakoztatást és a munkát, még akkor is, ha itt a blogban ez néha érintőlegesen keveredni fog.

megosztás

A bejegyzés trackback címe:

https://30fele.blog.hu/api/trackback/id/tr185675297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HATTYU 2013.12.05. 15:02:40

Légy könyörületes: mikor a 24. feladathoz érsz, szólj előre a kollégáidnak, hogy legyen lehetőségük szabadságra menni aznap :-)

Kommentek

süti beállítások módosítása