8. feladat: Királylinda

2014. január 03. cadix

Talán a legegyszerűbb feladatot hajtottam végre szilveszterkor:

Királylinda
Szilveszter alkalmával te énekeld el barátaidnak a Himnuszt!

Különösebb felkészülést nem igényelt a feladat, ugyanis gyerekkorom óta tudom a  Himnusz szövegét, énekhangom pedig sosem volt és nyilván már nem is lesz. Talán éppen ez a könnyelműség vezetett ahhoz a hibához, hogy ezt a feladatot nem sikerült tökéletesen dokumentálni. Történt ugyanis, hogy kínosan odafigyeltünk az akkumlátor töltöttségére -amivel minden rendben is volt- viszont  teljes nyugalommal feledkeztünk meg a memóriakártya telítettségéről... Hol telt be a kártya? Igen, kitaláltad! A Himnusz éneklés közepe pont hiányzik, de nyolc tanún van rá, hogy elénekeltem, lássuk a videót:

Szerencsére volt kéznél annyi mobiltelefon, amikkel pici kihagyással, de rögzíteni tudtuk a produkciót. Egyúttal az is bebizonyosodott, hogy nem kell erőltetnem ezt az éneklés dolgot, mert nem megy és soha nem is fog menni...

megosztás

A bejegyzés trackback címe:

https://30fele.blog.hu/api/trackback/id/tr815724648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kommentek

süti beállítások módosítása