A szabályok és a bírák

2013. december 06. cadix

bakancslista.jpgA feladatlistát fizikai formában is megkaptam és egészen eddig nem esett szó arról, hogy kiktől kaptam és milyen szabályok mentén kell végigcsinálnom. 

A szabályok

  • A 29 feladat elvégzésének határideje: 2014.november 28.
  • Azon próbáknál, ahol legalább egy kommuna tag nem vesz részt, fényképes dokumentációt kérünk, kivétel a 17-es pont, alias Isten óvja Dórát hadművelet!
  • A kommuna tagjaira pozitív előnyökkel járó próbák anyagi költségeit a tagok fedezik.
  • A 20-as pont megvalósításában a kommuna tagjai szerepet vállalnak.
  • 22-es és a 27-es pontoknál dokumentációt nem fogadunk el, személyes jelenlétünk szükséges.
  • Egy pont kiváltható egy nagy kanál fahéj elfogyasztásával. (LIVE)

A kommuna

A kommuna a baráti kört takarja, akiktől az ajándékot kaptam: Roland, gyerekkori barátom, párja Bea, aki a munkatársam is egyben, Levente, aki a főiskolás évek alatt vált baráttá, illetve párja Rami, akivel egy nagy veszekedés után lett kiegyensúlyozott a kapcsolatom, de egyébként egy igazi, sőt, hivatásos angyal! Hogy miért kommuna? Igazándiból a deffiníciója mindent elmond:

Együtt élők közössége, amelyben saját, a közösség tagjaira vonatkozó belső szabályok és tulajdonviszonyok érvényesek. Egy kommunában előfordul, hogy kevés a személyes tulajdon. A hippikre jellemző volt, hogy kommunában éltek.

Idővel a kis csapatról is fogok infokat szívárogatatni, lévén a feladatok végrehajtásában ők is résztvesznek olykor-olykor, illetve sok feladat megértéséhez szükséges őket ismerni

megosztás

A bejegyzés trackback címe:

https://30fele.blog.hu/api/trackback/id/tr945678394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kommentek

süti beállítások módosítása